Tenco
De oorsprong van Verffabriek Touwen & Co B.V. lag vanaf 1885 in het leveren van teer aan de binnenvaartschippers en carbolineum aan agrariërs en aannemers. In de daarop volgende jaren ontwikkelde en vervaardigde Touwen & Co B.V. verfproducten aangepast aan de milieueisen en behoefte van de markt met de merknaam Tenco.

Bij Houthandel de Vries kunt u terecht voor:

 • TencoMild tuinbeits transparant
  Deze tuinbeits is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al uw zachte tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Kan zowel op nieuw als op eerder met beits behandeld staand hout worden toegepast. Speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. TencoMild tuinbeits transparant biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden.
 • TencoMild tuinbeits dekkend
  Deze tuinbeits is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al uw zachte tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Kan zowel op nieuw als op eerder met beits behandeld staand hout worden toegepast. TencoMild tuinbeits transparant biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden.
 • Tenco Bangkiraiolie
  Speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen en bruggen. Biedt een uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Tenco Bangkiraiolie is samengesteld uit hoogwaardige oliën geëmulgeerd in water, is oplosmiddelvrij dus minder belastend voor het milieu.
 • Tenco Steigerhoutbeits
  Beits op waterbasis bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van Tenco Steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals: meubelen, hekken, schuttingen, etc.